Kompaktni sistem

Moderna elektronika u kompaktnom kucistu

Modern electronics in a compact cover

Komapktni sistem je najnoviji proizvod koji nudi Auto Gaz Centrum. Radi se o inovativnom i tehnološki naprednom LPG/CNG elektroničkom upravljačkom jedinicom. Ovaj sistem je opremljen sa najnovijom generacijom procesora, koji nakon instalacije i podešavanja je u potpunosti kompatibilan sa motorom automobila. Kompaktni ECU sistem je opremljen sa naprednom funkcijom AAS (Automatsko podešavanje sistema) koji osigurava besprijekoran rad motora.

Mali i funkcionalni zatvarači ECU sistema omogućuvaju brzo uklapanje u bilo koji automobil. Kompaktni sistem se odnosi na automobile sa 4 cilindra, koji pokreće benzin. Zahvaljujući integriranom senzoru pritiska broj neophodnih spajanja smanjen je na minimum. Veoma važna prednost Kompaktnog sistema je opcija očitavanja RPM i kontrola osjetljivosti rotacijskog signala. ECU je također opremljen sa pristupačnim korisničkim interfejsom, sa funkcijom automatske detekcije komunikacijskog porta. Također dizajniran sa specijalnom opcijom posvećenom automobilima marke Mazda.

Kompaktni sistem je jednostavan za korištenje zahvaljujući funkciji "Jednostavnog Pokretanja" (ES) kao značajke koja odgovara između ostalog i za instant korekcijom. Osim toga, dostupna je i dupla memorija koja je značajna i odgovorna za sigurnost ažuriranja sistema. Dodatni komfort vožnje osiguran je optimiziranim sistemom grijanja plinskih injektora.